kunstgrascenter_fb_coverphoto_v14

Kunstgras en honden: een ideale combinatie

U kent de voordelen van kunstgras, maar is het wel geschikt voor uw tuin als u een hond heeft? Het antwoord is een volmondig ja. Uw twijfel is waarschijnlijk tweeledig. Ten eerste bent u bang dat het gras niet tegen uw honden bestand is. Daar hoeft u zich helemaal geen zorgen over te maken. Dankzij de hoge kwaliteit van ons kunstgras kunnen honden er volop op lopen, spelen en zelfs proberen erin te graven. Het kunstgras blijft in perfecte staat doordat het erg sterk en duurzaam is. Daardoor is ons kunstgras voor hondeneigenaars ook nog eens kostenbesparend. Onze 10 jaar garantie neemt misschien uw laatste twijfels weg!

Meer voordelen van kunstgras met honden

Ten tweede vraagt u zich misschien af of het kunstgras uw hond wel aanstaat. Ook daarop kunnen wij bevestigend antwoorden. Honden spelen net zo lief rond op kunstgras als op natuurlijk gras, maar dan zonder gevaar het gras te beschadigen. Ook voor uw huisdier is het fijn dat het gras altijd groen en vol is, zonder modderpoelen of droge plekken. Als de zon schijnt zal uw hond heerlijk op het kunstgras gaan liggen slapen of uitrusten. En een extra voordeel voor u: met kunstgras maken honden geen modderpootjes in huis.

Ook de hygiƫne van kunstgras is een belangrijke reden om ervoor te kiezen als u huisdieren heeft. Als uw hond een plasje doet, is er geen enkel probleem. De urine sijpelt gewoon door het gras heen de bodem in, net als bij natuurlijk gras. Grotere ongelukjes blijven op het gras liggen en kunt u gemakkelijk verwijderen. Daarna kunt u het kunstgras weer smetteloos schoonmaken: een zeer propere oplossing voor uw tuin.

Kunstgrascenter adviseert over kunstgras en honden

Bent u op zoek naar sterk kunstgras speciaal voor honden? Kom dan eens langs in een van onze kijktuinen. Daar kunt u al onze kunstgrassoorten met eigen ogen komen bekijken. Wij voorzien u daar graag van advies op maat. Vervolgens komen onze professionele tuinaanleggers het kunstgras bij u thuis aanleggen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Dan kunt u ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij horen graag van u.