Plaatsing van Kunstgras sportveld

Kunstgras leggen in uw eigen tuin was nog nooit zo eenvoudig!

Bent u op zoek naar kunstgras voor in uw eigen tuin of op uw terras of balkon? Dan is het handig als u iets meer te weten komt over de aanleg kunstgras en hoe dit precies in zijn werk gaat. U kunt er namelijk voor kiezen om kunstgras te laten leggen door een bedrijf, zodat u zeker weet dat het op een juiste manier gebeurt. Het is ook mogelijk om zelf de aanleg kunstgras te doen. Kunstgras aanleggen in de tuin is in principe goed door uzelf te verwezenlijken, als u rekening houdt met een aantal factoren. Kunstgrascenter.be vertelt u hier graag meer over.

 

Op de juiste wijze zelf kunstgras leggen in uw tuin of op uw terras

Als u goed bent voorbereid, is het niet moeilijk om de aanleg kunstgras voor eigen rekening te nemen. Zorg er allereerst voor dat de ondergrond waar de aanleg kunstgras plaats gaat vinden, goed schoon wordt gemaakt. Daarna dient u de grond goed te egaliseren, zodat er geen sprake is van ongelijke delen. Heeft u zand als ondergrond? Stamp deze dan goed aan, zodat er voor het grasmatten leggen een stevige ondergrond is. Het beste resultaat wordt gegeven door een ondergrond van zand. Bij het egaliseren van de ondergrond raden wij u aan gebruik te maken van een waterpas of een balk. Leg vervolgens het onderdoek van textiel, dat eventueel op maat gesneden kan worden. Nu is het de beurt aan kunstgras leggen. Let erop dat het kunstgras zo gelegd wordt dat u tegen de vezelrichting in kijkt. Met behulp van een stanleymes kunt u de matten op maat snijden. Let op: de matten moeten niet helemaal tegen elkaar aan gelegd worden; houdt ongeveer 4 millimeter over tussen de grasmatten. Nu kunnen de matten worden gelijmd aan het textieldoek. Druk de matten nog niet helemaal aan. Als u klaar bent, opent u één voor een de zijkanten van de kunstgras matten en drukt ze vervolgens zacht aan. Daarna loopt u er een paar keer overheen om alle matten helemaal goed aan te drukken.

 

Kunstgrascenter.be helpt u met kunstgras aanleggen

Besteed u kunstgras aanleggen liever uit aan experts op het gebied van grasmatten laten leggen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Kunstgrascenter.be helpt u dan ook graag bij de aanleg kunstgras in uw tuin of op uw balkon of terras. Hoe grasmatten leggen kunnen wij u op basis van onze ervaring als geen ander laten zien. De aanleg kunstgrasveld was nog nooit zo eenvoudig! Binnen korte tijd geniet u met uw voeten in het gras van uw eigen perfect verzorgde veld.

 

Meer informatie over kunstgras laten leggen in tuin

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Breng een bezoekje aan onze website voor meer informatie over de aanleg van kunstgras door onze ervaren deskundigen. Graag maken wij voor u een offerte op maat, zodat we bij u thuis de juiste, passende producten kunstgras laten leggen.