Productieproces van kunstgras

De beste kwaliteit kunstgras bij Kunstgrascenter

Kunstgrascenter maakt enkel gebruik van het allerbeste kunstgras. Al onze kunstgrasproducten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit kunstgrasvezel, die in Nederland wordt geproduceerd. Ons kunstgras is er in verschillende groentinten, lengtes en structuren. Daardoor hebben wij altijd een soort kunstgras in ons assortiment die perfect bij uw wensen aansluit. Wilt u een zacht gazon om op te liggen of moet het vooral mooi ogen? Gaat u het kunstgras intensief gebruiken of niet? Voor iedere situatie hebben wij een passend advies.

Het mooiste kunstgras voor uw tuin

Wij zetten graag onze 10 jaar ervaring in om u te helpen bij de aanschaf van uw kunstgras. De voordelen van kunstgras zijn legio. Met kunstgras beschikt u altijd over een groen gazon. Ons zacht kunstgras is kind- en diervriendelijk en is gemakkelijk in het onderhoud. Daardoor is het op lange termijn ook kostenbesparend. Ons kunstgras is weerbestendig en behoudt zijn kleur, daarvoor geven we u graag 10 jaar garantie!

Kunstgras: kwaliteit voor jarenlang plezier

Natuurlijk kunstgras is vanzelfsprekend het ideaal, en dat vindt u zeker bij Kunstgrascenter. Onze grassoorten hebben een zeer natuurlijke look en afhankelijk van de soort ook een zachte feel. Neem zeker eens een kijkje bij onze producten om de verschillende kleuren, poolhoogtes en zachtheid met elkaar te vergelijken. Hiervoor bent u ook welkom in onze kijktuinen. Daar kunt u al ons mooiste kunstgras met eigen ogen aanschouwen, om tot een weloverwogen keuze te komen. En voor een speels effect in uw tuin of op uw balkon leveren wij ook kunstgras in alle andere kleuren van de regenboog.

Onze service voor het beste kunstgras

Naast kwalitatief kunstgras kunt u bij ons rekenen op onze uitgebreide service: van professioneel advies tot aanleg en nazorg van uw gazon. U kunt ons ook inschakelen voor het volledige ontwerp van uw tuin. Kunstgrascenter biedt zo een totaalaanbod waar u jarenlang plezier van zult hebben. U mag altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of voor advies voor uw gazon. Kom langs in onze kijktuinen of vraag vrijblijvend een offerte aan! Onze medewerkers staan voor u klaar.