Coverfoto van Kunstgrascenter

In de Kunstgrascenter-kijktuinen beleeft u de luxe van een perfecte gazon

Hoe bevalt kunstgrasBeeldt u zich een rigide, plastieken sprietenmat in als u aan kunstgras denkt? Dan bent u waarschijnlijk al enkele decennia niet meer buiten geweest. Want sinds de eerste grasmatten van de jaren zeventig, kende de kunstgrastechnologie een spectaculaire evolutie.

Vandaag levert kunstgras een milieuvriendelijk, duurzaam en vrijwel onderhoudsvrij kwaliteitsgazon. Met hun zachte, weelderige en realistische uitstraling zijn deze grasperken zelfs nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk gras. U moet al dicht op het gazon kijken om echt verschil te zien. En ook bij het aanraken twijfelt u waarschijnlijk even.

Kijktuinen Kunstgrascenter: hoe bevalt kunstgras?

Daarom is een bezoekje aan een van de kijktuinen van Kunstgrascenter een wijs idee. Hier beleeft u de luxe van een kunstgrasgazon pas echt. Doe uw schoenen uit, en loop over het gras, ga zitten of vlei u er even in neer.  In onze beleeftuinen in Aartselaar en straks in het Waasland ervaart u aan de lijve hoe veerkrachtig, zacht en levensecht een kunstgrasgazon is.

U voelt en ontdekt, kijkt, vergelijkt en kiest.

Ondertussen bestaan er immers zoveel grassoorten en kleurschakeringen dat u er het Noorden bij kwijt zou geraken. Fris lentegroen, of liever een iets donkerder tint? Hoger gras dat iets wilder staat, en lekker zacht aanvoelt? Of liever een kortgeschoren, dikke grasmat.

Het jaar rond weelderig groen gras

Putje winter of hoogzomer? In onze beleeftuinen ziet u de Kunstgrascenter-gazons altijd op hun best. Want dat is het voordeel van kunstgras: het is vrijwel ongevoelig voor externe elementen. Werd uw kunstgrasmat goed gelegd? Dan hebt u het jaar rond een mooi onderhouden, weelderig groen gazon – ongeacht het klimaat. En zonder het te wieden, maaien, bemesten of patchen.

Beleef wat kunstgras voor uw gazon doet

kijktuin kunsgrascenterIn de beleeftuinen van Kunstgrascenter bootsen we zoveel als mogelijk uw tuin na. Ruwe of drassige ondergrond, hoeken of hellingen, zwembadomzoming of trampolineondergrond, … er is een kunstgrasmat voor zowat elke situatie. En we legden grasperkjes in schaduwrijke hoekjes én op zonovergoten plekken aan. Zo krijgt u een goede indruk van hoe uw kunstgazon eruit zou zien op een mooie én op een druilerige dag.

Geen enkele tuin is hetzelfde. Daarom staat in de beleeftuinen van Kunstgrascenter een  professioneel team voor u klaar, al dan niet op afspraak. Ze beantwoorden uw vragen en adviseren u rond de beste keuze, terwijl uw kinderen en uw hond ravotten op het gras. Nee, u hoeft zich daar geen zorgen over te maken. Ook met het enthousiasme van de grootste wildebrassen behoudt een kunstgrasgazon onverstoord zijn mooie look.

 

  • Kunstgrascenter-beleeftuinen Aartselaar
    • A12 en hoek Guido Gezellestraat: u bent dagelijks welkom in deze onbemande vestiging tussen 8.00 tot 20.00 uur. Onze adviseur is elke zaterdag ter plaatse van 10.00u tot 16.00u.
    • Reetseseteenweg 26: De mooiste kunstgras-kijktuin in België bezoekt u op zaterdag van 09.00u tot 16.00u, en tijdens weekdagen op afspraak
  • Kunstgrascenter-beleeftuin Oost-Vlaanderen:
    • Onze nieuwe kijktuin in het Waasland opent binnenkort de deuren. U kunt al contact opnemen via tom@kunstgrascenter.be