Kunstgras leggen rondom het zwembad

Kunstgras rond uw zwembad

Kunstgras leggen rondom het zwembad

Kunstgras aan je zwembad is de ideale oplossing. Het oogt mooi en natuurlijk, het is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, anti-slip en het voelt lekker zacht aan, ideaal dus om je handdoek op te leggen dus. Waarbij natuurlijk gras veel vuil mee in het zwembad kan meenemen, en wordt beschadigd door Chloor en veel water, is dit bij Kunstgras niet het geval.

 

Kunstgras leggen rondom het zwembad

Kunstgras aan je zwembad is dus ideaal, zeker wanneer u kinderen heeft die veel in en uit het zwembad gaan en anders veel vuil mee in het zwembad nemen. Een ander voordeel is dat het chloorwater uw kunstgras niet verkleurd of beschadigd. De vezels van ons kunstgras zijn d.m.v. een coating beschermd tegen de invloeden van uv-licht en Chloormiddel. En bij Kunstgrascenter krijgt u nog eens 15 jaar garantie op uw kunstgras, mocht het toch beschadigen.

 

Voordelen van kunstgras rondom het zwembad

Het aanleggen van Kunstgras rondom uw zwembad of een zwembad op kunstgras plaatsen brengt dus veel voordelen met zich mee. Hieronder vatten we ze even voor u samen:

  • Geen zand en/of grassprieten in het zwembad
  • Altijd mooi groen gras rondom uw zwembad, dat niet verkleurt.
  • Water dat overloopt, zakt snel weg in de ondergrond
  • Geen onderhoud van het gras rondom uw zwembad
  • Zachte ondergrond om op te spelen
  • Heerlijk ondergrond om op te zonnen zonder vuile en natte handdoeken.
  • Natuurlijke uitstraling

 

Wilt u kunstgras rond uw zwembad?

Bent u overtuigd en overweegt u kunstgras rondom uw zwembad? Wij kunnen dit komen doen wanneer uw zwembad net geplaatst is, maar ook bij bestaande zwembaden is dit geen probleem. Vraag een offerte aan bij kunstgrascenter en wij komen alles vrijblijvend opmeten en u adviseren voor de beste kunstgrasoplossingen rondom uw zwembad.

 
Neem contact op