ECHTE MANNEN MAAIEN GEEN GRAS, MAAR GEBRUIKEN EEN BLADBLAZER! 

Veel mensen dromen van een knap, groen gazon in putje winter en zomer. Liefst één waar ze geen omkijken naar hebben.
Comfort én uitstraling, het lijkt een tegenstelling. En toch, met Kunstgrascenter speelt u het klaar. Gemoedsrust, ook dat staat voorop voor de ‘Green Rangers’ van Kunstgrascenter. En natuurlijk vraagt uw gazon nauwelijks onderhoud, bespaart u op water en bemesting.

BIJ AANKOOP VANAF 20M² (incl. plaatsing) KUNSTGRAS VOOR UW DROOMTUIN, KRIJGT U GRATIS EEN STIHL BLADBLAZER/BLADZUIGER CADEAU!

Een onmisbaar stuk gereedschap in elke tuin! Print de onderstaande coupon uit en lever hem tot 30 april in bij een van de kijktuinen van Kunstgrascenter en ontvang bij uw kunstgras-bestelling een gratis bladblazer.

** Actie enkel geldig in onze filialen van Aartselaar & Sint-Niklaas. De actie is NIET geldig in ons filiaal te Brugge.**

coupon bladblazer actie

De Stihl BGE 81 is een stille elektrische bladblazer met een zeer krachtige luchtstroom voor het verwijderen van blad of gras van grote oppervlakken rondom het huis. Optioneel ook voor zuigen, gereedschaploze ombouw tussen blaas- en zuigstand. Comfortabele eenhandbediening. Met platte blaas-/zuigmond.